Baleset-, betegség és poggyászbiztosítások:

Irodánkban egyszerűen meg tudja kötni utasbiztosítását, amely balesetre, betegségre és poggyászbiztosításra köthető, ezen kívül kiegészítésként akár utazásának lemondási biztosítását is hozzáfoglalhatja, amely előre nem látható, utazás előtti betegség vagy baleset miatti útlemondás esetére szóló biztosítás, válasszon az Utasbiztosítások közül.

Az alábbi Utasbiztosítások egy esetleges, a külföldi utazás során fellépő baleset vagy betegség esetén térítenek. A borítón megadott számot felhívva a biztosító ügyfélszolgálatán magyarul beszélő ügyintézők ahhoz az orvosi rendelőhöz, kórházhoz irányítanak, ahol Ön a legjobb ellátásban részesülhet. A biztosítás továbbá arra az esetre is szól, ha utazás közben poggyásza elveszne, megsérülne. Ebben az esetben mindenképpen vetessen fel jegyzőkönyvet a káreseményről, amelyet a biztosítónak kell hazaérkezése után benyújtani. A Prémium és a Privilég módozat – pótdíj nélkül – fedezetet nyújt a kijelölt sípályán bekövetkezett sí- és snowboard balesetekre, szükség esetén helikopteres mentéssel. A Classic módozat nem tartalmazza a különleges sport fedezetet.

A Colonnade Atlasz 2023 június 1. után kötött szerződésekre a díjtételek itt tekinthetők meg:

https://amazontravel.hu/uploads/2023/06/atlasz-dijtablazat-20230601.pdf

Colonnade Atlasz szórólap itt tekinthető meg:

https://amazontravel.hu/uploads/2023/06/atlasz-utasbiztositas-szorolap-la4-20230601.pdf

Miért kössünk magasabb kategóriájú terméket:

https://amazontravel.hu/uploads/2023/06/atlasz-miert-ajanljuk-magasabb-kategoriaju-termeket-202300601.pdf

Biztosítási szabályzat itt tekinthető meg:

https://amazontravel.hu/uploads/2021/03/atlasz-utasbiztositas-szabalyzat-2020.pdf

Az elmúlt időszakban a COVID elleni védőoltás megjelenésével és az utazók optimizmusával együttesen egyre több biztosításkötés érzékelhető, amellyel az Ügyfeleink felől érkező, ATLASZ utasbiztosításokkal kapcsolatos kérdések száma is folyamatosan növekszik.

A Colonnade Biztosító azon dolgozik, hogy mindezen kérdéseket könnyen és egyszerűen megválaszolja, Ügyfeleink számára megkönnyítsük a biztosításkötést, és kiemelten foglalkozzunk a témával mindannyiuk biztonsága érdekében. Ahhoz, hogy Ügyfeleinket naprakész információval láthassuk el frissítettük és kiegészítettük a honlapunkon megtalálható táblázatot, mely a COVID-dal kapcsolatos gyakran felmerülő kérdésekre ad válaszokat a biztosításkötések támogatása érdekében.

A frissített tájékoztató az alábbi linken érhető el:

https://colonnade.hu/hirek/gyakori-kerdesek-es-valaszok-az-utasbiztositas-koronavirust-covid-19-erinto-felteteleirol-2021-marcius/

Szeretnénk kiemelni továbbra is, hogy a Colonnade Biztosító ATLASZ utasbiztosítási termékei a biztosítási feltételektől eltérően a továbbiakban is ÉRVÉNYESEK a kizárólag SARS-CoV-2 járvány miatt utazásra nem javasolt desztinációk tekintetébe, illetve FEDEZETET NYÚJTANAK a koronavírussal kapcsolatos megbetegedésre.

Az ügyfeleink részéről az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés utasbiztosításainkkal kapcsolatban továbbra is az, hogy térítünk-e abban az esetben, ha az utas megbetegedését a COVID-19 vírus idézte elő. A kommunikációnk során eddig is igyekeztünk hangsúlyozni, hogy a biztosítási feltételeink értelmében, természetesen számíthatnak segítségünkre a koronavírus megállapítása esetén is. Most azonban szeretnénk még egyértelműbb segítséget nyújtani ennek megerősítésére, hogy nem szerepel kizárásaink között a vírusból eredő megbetegedés. Készítettünk egy igazolást e célra, amely értékesítés során hasznos lehet az ügyfelek felé.

Magyar nyelvű igazolás itt található:

https://amazontravel.hu/uploads/2021/03/atlasz-covid-19-igazolas-biztositasi-fedezetrol.pdf

Angol nyelvű igazolás itt található:

https://amazontravel.hu/uploads/2021/03/atlasz-covid-19-confirmation-of-coverage.pdf

A colonnade Atlasz IPID tájékoztató itt tekinthető meg:

https://amazontravel.hu/uploads/2020/12/colonnade-atlasz-utasbiztositas-ipid-2020.pdf

Az egyes országokról az alábbi honlapon szerezhet bővebb tájékoztatást:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Jelen rendelkezéseinket a Kormány SARS-CoV-2 járvánnyal kapcsolatos utazási korlátozásaink változása esetén felülvizsgáljuk.

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2023 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.