​Erre jó az “Idő Párna”

Akármilyen munkát is végez az ember, a pihenés mindenkinek jár.

Ha igazi kikapcsolódásra vágysz és szeretnél a passzív pihenés mellett egy kis aktivitást is belevinni a töltekezésedbe, akkor a legjobb választás az utazás.

Így volt ez velem is. Mallorcát választottam nyaralásom úti céljának.

Alig vártam, hogy egy hétre kihúzhassam a falból a dugót és megkezdődjön a vakációm. Csodálatos júniusi hét volt. Mallorca gyönyörű, pont azt kaptam, amire számítottam.

A külföldi nyaralással azonban csak egy probléma van : egyszer véget ér.

Talán te is átélted már azt, amikor nyaralásod utolsó napján fájó szívvel csomagolsz vissza a bőröndbe.Ráadásul a menetrend szerint éjfél után szállt volna le a gépem Budapesten.

Még aznap reggel mennem kellett dolgozni. Ezzel nem is lett volna probléma hiszen így egyeztünk meg a kollégákkal az irodában. Gondoltam belefér egy hétfői nap kevés alvással is, hiszen kipihenten és feltöltődve érek majd haza Mallorcáról.

A bonyodalmak akkor kezdődtek amikor utolsó előtti nap kaptunk értesítést, hogy menetrendváltozás történt. Így a gépem később indul. Nem örültem neki de, egy - két óra ide vagy oda, már nem számít. Aztán amikor a transzfer buszhoz készülődtünk, akkor értesítettek, hogy még további csúszásra kell számítanunk. A várakozási idő így több órára duzzadt.

A Mallorcai reptéren ilyenkor már semmi nem volt nyitva, így aztán nem sok mindent lehetett csinálni. Kicsit úgy éreztem magam mint Tom Hanks - A Terminál című filmben.

A gép végül akkor indult el amikor már rég Pesten kellett volna lennie.

Végül reggel 9-re értem haza, szinte egy szemhunyásnyit sem aludtam. Gyors fürdés és reggeli, majd pár energiaitallal a zsebemben indultam az irodába. A slussz poén, hogy aznap az egyik kedves utasunknak pont egy Mallorcai utat foglaltam.

Gondolkodás nélkül, első kézből tudtam neki javasolni ezt az úti célt, hiszen a kisebb fennakadást bőven kárpótolta a sziget szépsége.

Tipp .: ha külföldi nyaralást tervezel, különösképpen ha repülővel fogsz oda-vissza utazni, javaslom, hogy iktass be “időpárnát “.

Tehát a visszaérkezés utánra, hagyj egy napot, hogy kényelmesen haza tudj érni és legyen időd az esetleges reptéri csúszásokat is kipihenned.

Reméljük tetszett a történet. Ha te is átéltél olyan kalandokat, amiket szívesen megosztanál velünk, írd meg bátran ez alá a poszt alá.

Na és persze, ha tetszett a cikk, jutalmazd egy like-al és oszd meg bátran barátaiddal, hiszen megosztani annyit mint adni.

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2021 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.