​Véletlenek, márpedig nincsenek

Ha létezne Toplista az egzotikus szigetekről, Moorea egészen biztosan benne lenne.Egészen pontosan a Top 3-ban biztosan dobogós helyen tündökölne.

Gyönyörű, többállomásos nászutunk alkalmával volt szerencsénk.Moorea-án eltölteni 3 fantasztikus éjszakát.Tahitire érkezett meg a nagygép és innen kis belső járattal repültünk át, ide.Szinte, ahogy felszálltunk már ereszkedtünk is.

Ez volt életem legrövidebb repülőútja.

Moorea egy igazi gyöngyszem, a Csendes óceán egyik varázslatos kis szigete.A szállásunk egy stílusos kis kerti bungaló volt saját medencével. A nem messze található James Cook brit felfedező, tengerészről elnevezett öböl pedig maga a földi paradicsom. Egyik délelőtt a parton sétáltunk, strandoltunk, majd leültünk a homokba és beszélgettünk.Tervezgettük előttünk álló közös életünket.

Ahogy a párom a gyönyörű homokba túrta lábfejét egy kemény tárgyba ütközött.Elsőre azt gondoltuk biztosan egy kavics vagy rák vagy esetleg egy kagyló. Ahogy azonban egyre jobban kezdett előbukkanni a homokból láttuk, hogy bizony egyik sem

Egy igazi fekete Tahiti gyöngy volt az !

( A Tahiti gyöngyök a legszebb sósvízi igazgyöngyök közé tartoznak a világon. )

Azt talán mondanom sem kell, mennyire örültünk és mennyire boldogok voltunk.Azt gondoltuk ez biztos nem lehet véletlen. Pont akkor és pont oda ültünk le a tengerparton. Ahogy ezen gondolkodunk és sétáltunk vissza a szállodához hirtelen magyar beszédre lettünk figyelmesek. Egy magyar srác épp bejött a szàllodánkba körülnézni.

Sosem gondoltuk volna, hogy itt a világ végén találkozni fogunk más honfitársainkkal. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy ezen a helyen magyarokkal fusson össze az ember.

Tényleg igaz a mondás, hogy bármerre is jársz magyarokkal mindenhol találkozhatsz.

Ivók - Csuhai Evelin / esküvői és utazási tanácsadó

Ha tetszett a történet és te is szívesen megosztanál hasonló élményeket, írd meg bátran ez alá a cikk alá.

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2021 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.