Erre jó a poggyásztartó

Egy Jordániai utazásom során az egyik szállodában egy földszinti szobában szálltam meg.

Alig vártam, hogy felmarkolhassam a szobakulcsot a recepciós pultról és birtokba vegyem a szobámat. Hiszen mi másra is vágyhat az ember, egy 40 fokos izzasztó, egész napos városnézés után mint egy gyors fürdés utáni kiadós alvásra.

Az álommanók nem késlekedtek, perceken belül mély álomba zuhantam.

Kétségkívül ezen az éjszakán döntöttem meg a mély alvási világrekordot (már ha létezik ilyen), hiszen az ajtómon percekig tartó dörömbölést valószínűleg az egész szállodában utoljára én hallhattam meg. Ezt az is bizonyítja, hogy egyedül már csak én tartózkodtam a szobámban ezen a szinten, mire feleszméltem.

Nagy nehezen felültem az ágyamban. Éppen készültem volna a bal lábamat letenni a földre az ágy mellé, amikor is, jéghideg vízbe érkezett a talpam. Ettől a ponttól már nem volt szükségem ébresztő szolgálatra. Hamar realizáltam a helyzetet : csőtörés van. Ezt a feltevésemet az ajtón túlról beszűrődő, tompa ember hangok is nyugtázták. Egy centi híján az ágy pereméig ért a víz. A térdig érő vízben, a víz felszínén úszkáló elázott cipőim után kaptam. Gondoltam a ruháim sem úszták meg szárazon. Azonban óriási szerencsém volt, hogy az esti fáradtságom ellenére, nem hagytam a földön a bőröndömet. Hála a poggyász tartónak száraz maradt a bőröndöm.

Bár nagyon ritkán fordul elő ekkora csőtörés egy szállodában, mégis azt javaslom, ha van rá mód akkor a bőröndöket és különösképpen az elektronikai berendezéseket, laptop, telefontöltő stb. sose a szoba padlóján tároljuk nyaralás során.

A poggyásztartó arra van, hogy használják. És lássuk be ugye milyen hasznos bútordarab?

Ivók Roland / ügyvezető igazgató

Reméljük tetszett a történet. Ha te is átéltél olyan kalandokat, amiket szívesen megosztanál velünk, írd meg bátran ez alá a cikk alá. Ha tetszett ez a cikk jutalmazd egy like-al és oszd meg imserőseiddel,hiszen megosztani annyi mint adni.

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2021 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.