A rózsaszínre festett flamingók hazája: Aruba

Aruba a Karib-térség déli részén fekszik, a Kis-Antillákhoz tartozik és az úgynevezett ABC-szigetek egyik tagja, mindössze 180 km2-nyi területen kb 100 ezer lakossal, fővárosa Oranjestad. Jogilag Hollandia autonóm területe, így a leginkább beszélt nyelv a holland, de az angollal is jól elboldogulhatunk.
Bejegyzés megtekintése

Ilyen Charles Darwin kedvenc szigete

A Galápagos-szigetek semmilyen más vidékhez nem hasonlítható. Ez az Egyenlítő környékén található szigetcsoport egy valóságos földi paradicsom. Páratlan biológiai sokszínűsége még Charles Darwint is lenyűgözte.
Bejegyzés megtekintése

Fényképezőt csőre tölteni : Irány a Navagio öböl

Ha rákeresel a görögországi nyaralás kifejezésre, a legelső képek egyikeként a Navagio-öböl ugrik fel találatként. Így név szerint nem biztos, hogy elsőre beugrik neked, de szinte egészen biztosan láttad már ezt a híres zakynthos-i hajóroncsot.
Bejegyzés megtekintése

Santo Domingo kihagyhatatlan szépségei

Kolumbusz Kristóf 1492 évi nevezetes utazása során lépett először az Újvilág földjére. Nem sokkal később pedig 1496-ban úgy döntött, hogy Hispaniola szigetén megalapítja Santo Domingo városát, mely ma az UNESCO világörökségi listáján is szerepel
Bejegyzés megtekintése

5 tengerpart, amik közül ha bármelyiket is választod, imádni fogod

Ha Te is szeretsz utazni és rajongsz a tengerpartokért akkor ezt a listát imádni fogod:
Bejegyzés megtekintése

Törökország titkos ékköve : Dalaman​

A Törökország délnyugati részén, az Égei-tenger partján fekvő dalamani régió a Török Riviéra egyik rejtett ékköve, természeti adottságai és kevésbé felfedezett partja igazi exkluzivitást ad neki. Ennek ellenére minden olyan szolgáltatás megtalálható itt is, amire az utazónak szüksége van egy felejthetetlen nyaralás keretében. A víz színére utaló Türkiz Part mentén ragyogó homokos partokat találunk, a háttérben látványos hegyvonulatok egészítik ki a tájképet.
Bejegyzés megtekintése

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2021 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.