Életem egyik legszebb naplementéje

Minden egyes utazás után többnek érzed magad. Hawaii gyönyörű. Rengeteg filmet forgattak itt, olyan nagy szuperprodukciókat is mint például a Jurassic Park. De többek között itt forgatták az 50 Első Randi című filmet is.
Bejegyzés megtekintése

Erre figyelj a bazárokban

Aqaba, Jordánia egyetlen kikötővárosa nagyon szép és hangulatos hely.Néhány évvel ezelőtt, itt töltöttük feleségemmel a szokásos évi vakációnkat.
Bejegyzés megtekintése

​Véletlenek, márpedig nincsenek

Ez volt életem legrövidebb repülőútja.Moorea egy igazi gyöngyszem, a Csendes óceán egyik varázslatos kis szigete
Bejegyzés megtekintése

Ezért Imádjuk A Török Riviérát

Törökország mindig jó választás ha külföldi nyaralást tervezel. Ha netán pedig életed első külföldi tengerparti nyaralása elött állsz, a török riviéra egyenesen a kedvenced lesz.
Bejegyzés megtekintése

Unod a Balaton partot? Irány Szlovénia

Szlovénia pont olyan mint Magyarország, csak van tengerpartja. Ha ezzel a mondattal indulna egy utazási iroda ajánlata, akkor vajon hányan fizetnének be egy szlovén utazásra? Eltaláltad. Nem sokan. Pedig Szlovénia nagyon hasonlít kis hazánkra, leszámítva tényleg azt az aprócska tényt, hogy van saját tengerpartja. Azonban nem csak akkor érdemes ide utazni ha már unod a Balaton partot. Ebből a cikkből megtudhatod miért nem fogod megbánni ha idén Szlovéniát választod nyaralásod uticéljának.
Bejegyzés megtekintése

Szerencsés Fogadás

10 évvel ezelőtt egy törökországi tanulmányúton jártam. Egyik este az egyik kolléganőről kiderült, hogy hastáncot oktat itthon. Meg is mutatta, a török bazárban vásárolt pazar hastáncos ruháját. Nekünk természetesen több sem kellett :
Bejegyzés megtekintése

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2021 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.