+36 70 779-6535

Albánia a történelmi kalandok országa

Albánia évről-évre egyre népszerűbb turisztikai célponttá válik. Nem is csoda hiszen lenyűgöző tájak, érdekes történelmi helyszínek és barátságos helybéliek várnak az idelátogatókra.
Bejegyzés megtekintése

Földi paradicsom egy karnyújtásnyira tőled

Costa Brava, Spanyolország talán egyik legismertebb partszakasza. Az ország északkeleti részén közel a francia határhoz, Katalónia területén helyezkedik el és Barcelonától közel 2 óra kocsikázással érhető el.
Bejegyzés megtekintése

Tenerife a Kanári-szigetek csodája

Ha tengerparti nyaralást tervezel és nem szeretnél messzire repülni, az ismertebb spanyol szigetek közül Tenerife szigete ideális lehet számodra. Nem is csoda, hogy az utazási irodáknál ez az egyik legkedveltebb közeli úticélok egyike.
Bejegyzés megtekintése

Bahamákon felejtett cukiságok!

Ezekből a malackákból egészen biztosan nem lesz szalonna.
Bejegyzés megtekintése

Ilyen a karácsony Ausztráliában !

​Kandalló helyett, tengerpart és medence ? Jéghideg hópihék helyett, forró, selymes fehér homok ? Bizony, Itt még a Mikulás is szörfdeszkán érkezik !
Bejegyzés megtekintése

A tengerpart, ahol a Földre hullanak a csillagok

Az Indiai óceaán virága, a Maldív szigetek, sokkal több titkot rejt magában mint gondolnád.
Bejegyzés megtekintése

Utazási Irodánknál büszkék vagyunk arra, hogy 1998 óta jelen vagyunk a magyar utazási piacon és meghatározó szereplőjévé váltunk a bel és külföldi utaztatásnak. Irodánkban Magyarországon egyedülállóan a legtöbb német és osztrák utazásszervező ajánlatai elérhetőek és foglalhatóak. Álmokat váltunk valóra...

+36 70 779-6535
Copyright © 2020 Amazon Travel Utazási Iroda Kft.