Hotel Adatok

  • Fortune Karama Hotel       Dubai, Dubai

Elérhető szobák

Ellátás

Félpanziós ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják.

Sport és szabadidő

Forró napokon kettő medence - egy benti és egy kinti - gondoskodik a hűsítő élményről. A vendégeknek napernyők is rendelkezésre állnak. A szabadidő kellemes eltöltése érdekében a szállás egy edzőtermet, biliárdot és masszázs kezeléseket, valamint felár ellenében egy szépségszalont is kínál. Szórakozási lehetőséget kínálnak: egy diszkó és egy éjszakai klub. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával szerelték fel. Ezen kívül van széf és minbár is. Az alapfelszereltséghez tartozik egy tea-/kávéfőző is. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. Internet-hozzáférés, egy telefon és egy TV-készülék is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A fürdőszobákban található hajszárító.

Szállás leírása

A hotelt 2005-ben létesítették. A klimatizált szállás 130 szobát kínál. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A vendéglátó egység magában foglal egy éttermet, egy kávézót és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szálláson található továbbá egy játszószoba. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában. Elérhető szolgáltatások továbbá: szobaszerviz és mosodai szolgáltatás.