Hotel Adatok

  • Park Regis Kuta Bali       Kuta, Indonézia - Bali

Elérhető szobák

Ellátás

Igény esetén reggelit kínálnak.

Szállás leírása

A vendégek kényelméről 175 szoba gondoskodik. Rendelkezésre áll egy étterem, egy étkező, egy bár, transzfer szolgáltatás, szobaszerviz és egy business-center. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában.

Sport és szabadidő

Forró napokon kettő medence - egy benti és egy kinti - gondoskodik a hűsítő élményről. A vendégeket a medencebárban különféle frissítőkkel várják. A változatosságot a színes kínálat biztosítja, többek között egy edzőterem, egy gyógyfürdő és masszázs kezelések. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Szobák

Légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával felszerelt szobák is vannak. A legtöbb szoba alapfelszereltségéhez erkély is tartozik. A hűtőszekrény és a tea-/kávéfőző is az alapfelszereltség részét képezik. Internet-hozzáférés, egy TV-készülék és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A fürdőszobában zuhanyzó található. A szállás nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.