Hotel Adatok

  • Apartments Bavaro Green - Punta Cana       Pueblo Bávaro, Keleti-part (Punta Cana)

Elérhető szobák

Szállás leírása

A vendégek 40 szobában kerülnek elhelyezésre. Rendelkezésre áll egy étterem, egy bár és transzfer szolgáltatás. A közösségi helyiségekben vezeték néküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésre. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Aki saját autóval érkezik, parkolhat az apartmanhotel parkolójában.

Szobák

Légkondicionáló berendezéssel, nappalival és fürdőszobával felszerelt szobák is vannak. A legtöbb szoba alapfelszereltségéhez erkély is tartozik. Különálló hálószobák is foglalhatóak. Pótágy igényelhető. A kényelmet szolgálja továbbá egy tűzhely, egy mikróhullámú sütő és egy tea-/kávéfőző. A nyaralás kényelmét szolgálja az internet-hozzáférés, a TV-készülék és WiFi. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. A gyermekekkel érkezőknek speciálisan kialakított családi szobák állnak rendelkezésre.

Sport és szabadidő

A hotel egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. Az aktív vendégek különféle szabadidős tevékenységek közül válogathatnak, úgy mint golfozás, edzőterem és gyógyfürdő. Szórakozást és kikapcsolódást kínál továbbá egy kaszinó. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426