Hotel Adatok

  • Hotel ibis World Trade Centre Dubai       Dubai, Dubai

Elérhető szobák

Szállás leírása

A klimatizált hotel 210 szobát kínál. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A vendéglátó egység magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt. Számos üzlet is rendelkezésre áll. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a szállás parkolójában. A kínálathoz tartozik szobaszerviz és mosodai szolgáltatás is. A vendégeknek Shuttle-szolgáltatást biztosítanak.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával szerelték fel. Ezen kívül van széf is. Internet-hozzáférés, egy telefon, egy TV-készülék és WiFi is a vendégek kényelmét szolgálja a nyaralás alatt. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. Rendelkezésre áll továbbá egy hajszárító. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

Sport és szabadidő

A szabadidő kellemes eltöltése érdekében a szállás teniszt, egy edzőtermet, fallabdát és egy szépségszalont, valamint felár ellenében masszázs kezeléseket is kínál. Szórakozási lehetőséget kínálnak: egy diszkó és egy éjszakai klub. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Különböző ellátás kérhető. A vendégek félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás közül választhatnak. Kisebb-nagyobb étvágytól függően kapható reggeli, ebéd és vacsora.

Fizetési lehetőségek

A hotelben az alábbi kártyatípusokat fogadják el: Visa és MasterCard.