Hotel Adatok

  • Hotel Elegance Playa       S'Arenal, Mallorca

Elérhető szobák

Szobák

A szobákat központi fűtéssel és fürdőszobával szerelték fel. A vendégek a teraszon, illetve az erkélyen is kényelembe helyezhetik magukat. A szobák felszereltségéhez tartozik internet-hozzáférés és WiFi. A szállás nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.

Ellátás

Étvágytól függően a vendégek választhatnak reggelit, ebédet és/vagy vacsorát.

Fizetési lehetőségek

A hotelben az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa és MasterCard.

Szállás leírása

A hotelt 1969-ben építették. A vendégek kényelméről 66 szoba gondoskodik. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. A legtöbb emelet lifttel is elérhető. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy pénzváltó. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés (felár ellenében) teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet és egy bárt. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A hotel rendelkezik továbbá TV-szobával és játszószobával. Rendelkezésre áll továbbá az autókölcsönző, a szobaszerviz és az ébresztő szolgáltatás. A kerékpárkölcsönzőnek köszönhetően a környék két keréken is felfedezhető (felár ellenében).

Sport és szabadidő

A szállás egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. A napozóteraszon kényelmes nyugágyak és hűs árnyékot kínáló ernyők várják a vendégeket. A medencebár frissítő italokkal várja a vendégeket. Az aktív kikapcsolódásra vágyók igénybe vehetik a kerékpározást/ mountain bike-ozást és a biliárdot, valamint felár ellenében egy edzőtermet. Külsős partnerek kínálatában szerepel továbbá egy edzőterem. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426