Hotel Adatok

  •       ,

Elérhető szobák

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szoba alapfelszereltségéhez erkély is tartozik, ahol kiváló lehetőség nyílik a pihenésre. A szobák felszereltségéhez tartozik hűtőszekrény, tea-/kávéfőző, TV-készülék és WiFi. A fürdőszobában zuhanyzó található. Rendelkezésre áll továbbá egy hajszárító. A gyermekekkel érkezőknek speciálisan kialakított családi szobák állnak rendelkezésre.

Sport és szabadidő

A szállás kínálatát szabadidős- és sporttevékenységek széles palettája teszi teljessé. A változatosságot a színes kínálat biztosítja, többek között búvárkodás, egy gyógyfürdő és masszázs kezelések. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Ellátás

Különböző ellátás kérhető. A vendégek félpanziós ellátás és teljes panziós ellátás közül választhatnak. A reggeli külön is foglalható.

Szállás leírása

A hotel különféle szolgáltatásokat knál, amelyek a vendégek kényelmét biztosítják a tartózkodás alatt. Egy étterem is a vendégek rendelkezésére áll. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja a kapcsolattartást a külvilággal.