Hotel Adatok

  •       ,

Elérhető szobák

Ellátás

Reggeli kérhető.

Sport és szabadidő

A szállás medencével és kültéri medencével várja a vendégeket. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. A változatosságot a színes kínálat biztosítja, többek között egy edzőterem, egy gyógyfürdő és masszázs kezelések. A kikapcsolódási lehetőségek közé tartozik egy éjszakai klub is. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126426

Szállás leírása

Rendelkezésre áll egy étterem, egy bár, transzfer szolgáltatás és egy fodrászat. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. Aki saját autóval érkezik, parkolhat a hotel parkolójában.

Szobák

Légkondicionáló berendezéssel és fürdőszobával felszerelt szobák is vannak. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A vendégek pihentető alvásáról egy franciaágy gondoskodik. Ezen kívül van széf is. Az alapfelszereltséghez tartozik egy hűtőszekrény is. A nyaralás kényelmét szolgálja az internet-hozzáférés, a telefon, a TV-készülék és WiFi. A fürdőszobában zuhanyzó található. Rendelkezésre áll továbbá egy hajszárító.